Biografie

DJ PasQual werd geboren in 1971, een periode waarin de ene hit na de andere werd geproduceerd; gevolgd door de 80’s en de 90’s. Alle hits uit die periode werken vandaag nog steeds zeer aanstekelijk op de dansvloer. Met deze rijke muziekgeschiedenis in het geheugen, was de stap naar het DJ’en snel gezet.

Eerst begon ik thuis plaatjes te draaien, maar al snel ben ik beginnen draaien in plaatselijke jeugdclubs en op kleine feestjes, waarna de fuiven en later de grotere (trouw)feesten  aan de beurt kwamen. Mijn muzikale achtergrond uit mijn jeugd kwam hier dus goed van pas. Ik zie mezelf als een allround DJ die van zowat alle markten thuis is en die de mensen graag een leuke tijd op de dansvloer bezorgd; met muziek voor jong en oud; van ABBA tot ZZ Top.

CorR1zzo001

Mijn muziekbibliotheek bestaat hoofdzakelijk uit muziek van uit de jaren 60, 70, 80, 90, 00, 10, met o.a. : disco, rock-‘n-roll, swing, boogie, pop-corn, cha-cha, foute muziek, pop, New Wave, (retro)House, EDM, Techno  en nog veel meer.

DJ PasQual is voornamelijk actief in de regio Vlaams-Brabant | Kempen | Limburg, maar aangrenzende regio’s zijn zeker ook mogelijk. Dus bent u op zoek naar een allround DJ voor een verjaardagsfeest, een bal, een fuif, een trouwfeest, een jubileum of een bedrijfsevent? Zoekt u een DJ met jarenlange ervaring, een degelijke muzikale achtergrond en een uitgebreide muziekbibliotheek? Dan bent u bij DJ PasQual zeker aan het juiste adres!

Hebt u graag een op maat gemaakte offerte, dan verwijs ik u graag door naar het menu “Info“.

Muzikale groetjes,

DJ PasQual